Anno Nu gaat verhuizen!

We gaan verhuizen met onze winkel naar Staphorst! Vanaf 30 oktober sluiten we de deur van onze winkel in Rouveen. Vanaf 11 november kun je ons vinden aan de Ebbinge Wubbenlaan 9a in Staphorst! We houden die dag een feestelijke opening! Tot dan!

VAKANTIE!

De winkel is tijdens de zomervakantie gewoon alle dagen geopend. Behalve in de weken van 8 t/m 26 augustus. Dan zijn we alleen op vrijdag en zaterdag geopend! Gedurende de zomervakantie (tot 1 september) nemen wij geen opdrachten aan voor de IJzersterk serie. Fijne vakantie allemaal!

Verzendkosten

Voor alle grote pakketten hanteren wij een voordelig tarief van €5,00 verzendkosten. Alle pakketten die door de brievenbus passen kosten €2,50. De kaarten en posters verzenden wij geheel gratis!

Korting in de webshop!

Bij besteding van minimaal €20,00 ontvang je met de code ‘maart2017’ de hele maand maart 10% korting in de webshop! Profiteer ervan!

Vanaf 1 maart hele dagen open!

We zijn erg blij dat we jullie kunnen vertellen dat we vanaf 1 maart hele dagen opengaan! Vanaf die dag hebben we een medewerker aangenomen die ons op verschillende terreinen in het bedrijf zal gaan ondersteunen. Zo zal zij onder andere elke middag in de winkel te zien zijn. Binnenkort zullen we haar aan jullie…

Brocanteschuur gesloten

Na een half jaar te hebben geëxperimenteerd met een afdeling ‘oud’ van Anno Nu, hebben we besloten om de Brocanteschuur te sluiten. De animo hiervoor was te gering om er mee door te gaan in deze hoedanigheid. In de winkel zul je naast nieuwe spullen nog wel steeds toffe oude items tegenkomen. Want oud en…