VAKANTIE!

De winkel is tijdens de zomervakantie gewoon alle dagen geopend. Behalve in de weken van 8 t/m 26 augustus. Dan zijn we alleen op vrijdag en zaterdag geopend! Gedurende de zomervakantie (tot 1 september) nemen wij geen opdrachten aan voor de IJzersterk serie. Fijne vakantie allemaal!

Verzendkosten

Voor alle grote pakketten hanteren wij een voordelig tarief van €5,00 verzendkosten. Alle pakketten die door de brievenbus passen kosten €2,50. De kaarten en posters verzenden wij geheel gratis!

Korting in de webshop!

Bij besteding van minimaal €20,00 ontvang je met de code ‘maart2017’ de hele maand maart 10% korting in de webshop! Profiteer ervan!

Vanaf 1 maart hele dagen open!

We zijn erg blij dat we jullie kunnen vertellen dat we vanaf 1 maart hele dagen opengaan! Vanaf die dag hebben we een medewerker aangenomen die ons op verschillende terreinen in het bedrijf zal gaan ondersteunen. Zo zal zij onder andere elke middag in de winkel te zien zijn. Binnenkort zullen we haar aan jullie…

Brocanteschuur gesloten

Na een half jaar te hebben geëxperimenteerd met een afdeling ‘oud’ van Anno Nu, hebben we besloten om de Brocanteschuur te sluiten. De animo hiervoor was te gering om er mee door te gaan in deze hoedanigheid. In de winkel zul je naast nieuwe spullen nog wel steeds toffe oude items tegenkomen. Want oud en…

LEEGVERKOOP BROCANTESCHUUR!

De komende weken gaan we de Brocanteschuur leegverkopen. We merken dat de vraag naar oude producten steeds meer afneemt. We kiezen er daarom voor om dit deel af te stoten en ons nog meer te richten op de nieuwe collectie in de winkel en op onze serie IJzersterk. Daarom nu 30% korting op alles in…

Aangepaste openingstijden Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie, van 26 december tot en met 7 januari 2017 is Anno Nu beperkt geopend. We zijn in die twee weken alleen op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur geopend! Fijne feestdagen!

Extra Sinterklaaskoopavonden!

Om alle Sinterklazen van Nederland de mogelijk te geven om te shoppen bij Anno Nu, zijn we donderdag 1 december en vrijdag 2 december extra lang geopend! Je kunt dan bij Anno Nu terecht van 13.00 tot 21.00 uur! En voor elke klant ligt er een kadootje klaar!