Welcome
Anno Nu - Stoer wonen
Volg ons op social media

Retourneren en Garantie

Retourneren

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent met je aankoop.  Je hebt door wettelijk herroepingsrecht het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een item retour te sturen. Wil je hiervan gebruik maken, meld dit dan zo snel mogelijk per mail (info@helemaalannonu.nl) en stuur het pakket binnen 14 dagen terug naar het onderstaande adres.

Nadat de artikelen door ons zijn ontvangen en geaccepteerd zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstortten op je rekening.

De verzendkosten van uw bestelling en de verzendkosten van het retourneren worden door de klant voldaan.

Retouradres:

Anno Nu – Woon&Cadeau

Oude Rijksweg 719

7954GS Rouveen

De factuur graag toevoegen aan de retourzending, zodat we weten om welke bestelling het gaat.

Je kunt artikelen ook binnen 14 dagen zelf retourneren in onze winkel. Retourneren in de winkel is gratis.

Als je een aankoop retourneert die betaald is met een kadobon, ontvangt je bij het retourneren van ons ook weer een kadobon.

Voor het terugstorten van het aankoopbedrag hanteren we de volgende voorwaarden:

  • De producten moeten onbeschadigd zijn. Als het item tijdens verzending beschadigd is door ondeugdelijke verpakking, kunnen we de waardevermindering bij je in rekening brengen.
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)

Garantie

Mocht je bestelling niet in goede staat bij je aankomen, dan heb je recht op een vervangend product of vergoeding van het aankoopbedrag. Mocht een product binnen een redelijke periode niet aan de verwachtingen voldoen door mankementen of slijtage die redelijkerwijs niet te verwachten valt, dan kun je contact opnemen en zoeken we naar een oplossing.