fbpx
Welcome
Anno Nu - Stoer wonen
Volg ons op social media

GRATIS INTERIEURADVIES OP MAAT

Je huis helemaal naar je zin maken is voor veel mensen lastig. Maar een interieuradvies is vaak een kostbare zaak. Niet bij Anno Nu! Bij ons betaal je namelijk geen advieskosten.

Interessant? Lees dan even verder!

We komen langs om je huis te bekijken en we bespreken we je wensen. Samen ontdekken we wat je stijl is. En dan gaan we aan de slag. We maken een sfeerimpressie met een moodboard en een 3d tekening. We geven ook kleuradvies en kunnen meedenken met het lichtplan. Gordijnen, vloeren en inbouwverlichting leveren wij niet.

We bespreken het plan samen in de winkel. We bestellen de producten en spreken we een datum af. Die dag komen we met een bus vol moois bij je thuis en stylen alles af. Vervolgens heb je 2 dagen bedenktijd. Wat je echt niet mooi vindt mag je terugbrengen in de winkel.

En ben je tevreden met het eindresultaat? Dan stellen we de factuur op en betaal je alleen voor de producten die je wilt houden.

Grote meubelstukken bestellen we alleen in overleg. Die kunnen dan ook niet retour. We hanteren een minimum afnamebedrag van €1000,00 per ruimte. De advieskosten nemen wij voor onze rekening. Mocht je na het advies besluiten om de styling niet door te laten gaan, dan betaal je wel voor het advies en het ontwerp, namelijk €250,00. Binnen een straal van 15 km rekenen we geen reiskosten. Daarbuiten zijn de kosten €0,20 cent per kilometer. Voor de reisuren rekenen we €25,00 per uur.

Zo simpel is het!

Lijkt je dit wat? Kun je wel wat hulp en creatieve ideeën gebruiken? Neem dan vooral even contact op via telefoon, mail of app, dan bespreken we de mogelijkheden!