fbpx
Welcome
Anno Nu - Stoer wonen
Volg ons op social media
Winkeloverzicht Anno Nu

Welkom in onze digitale winkel!

Leuk dat je even bij ons kom winkelen!

Vanaf november 2020 gaan wij geheel online verder als winkel.

Dit betekent dat onze fysieke shop in Staphorst dan gesloten is.

Online hopen we je nog steeds veel inspiratie te bieden om je huis nog mooier te maken! In onze webshop vind je heel veel mooie items. Schroom niet om ons om advies te vragen!  Dat kan via mail, telefoon of de app.

Ook via social media zijn we eenvoudig te bereiken.

Dus volg ons vooral op Instagram en Facebook. Dan blijf je gelijk op de hoogte van alle nieuwe trends en producten!

 

Veel winkelplezier!

Anno Nu is ontstaan uit een hobby van mij, Marjan. De eerste jaren bestonden vooral uit meubels opknappen en brocante inkopen in Frankrijk. Ook gaf ik veel workshops in mijn atelier aan huis. Na 4 jaar verhuisden we met de winkel naar Staphorst. Dit gaf ons de kans te groeien en onszelf uit te dagen nog meer te ondernemen. Een superleuke, maar ook intensieve tijd. In die 3 jaar mochten mijn zus Willeke en ik alle dagen samen werken en bouwen aan deze toffe winkel.

Anno Nu is een winkel met een eigen stijl en een eigen invulling. We zijn gek op natuurlijke materialen en ons kleurenpallet bepertk zich meestal tot zwart, wit en naturellen. Ik koop alles zelf in en de ervaring leert dat dat het beste gaat op gevoel. Voelt het fijn en mooi, dan vinden onze klanten dit meestal ook. We hebben een paar prachtige Scandinavische en Nederlandse merken en zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe producten. Daarnaast ontwikkel ik ook zelf producten, vooral kaarten en kadoproducten. 

Na 3 jaar Staphorst gaan we toch weer het roer omgooien. De afgelopen jaren groeit onze tak van interieuradvies steeds meer. En dit is enorm leuk om te doen. Klanten adviseren, meedenken voor een mooie interieurplan, de juiste producten inkopen en natuurlijk het afstylen bij de klanten thuis.

We besluiten om de fysieke winkel te sluiten en ons volledig te gaan richten op interieurstyling en daarbij onze webshop. Hierin vind je nog steeds de leukste woondecoratie en kadootjes, helemaal in onze eigen stijl. Ieder product wordt met zorg voor jullie uitgezocht en ingekocht.

En wil je het graag als kado verpakt hebben, dat kan! Kies dan voor onze inpakservice.

We hopen dat we zo steeds voor jullie klaar mogen blijven staan.

In onze webshop,  in de showroom in Rouveen of bij je thuis aan de keukentafel tijdens het geven van een advies.

 

Graag tot ziens bij Anno Nu!