Welcome
Anno Nu - Stoer wonen
Volg ons op social media

Welkom bij Anno Nu!

Fijn dat je ons gevonden hebt. En dat je rondkijkt op de site!

Kom je winkelen in de webshop?

Of ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met je interieur?

Wat je vraag ook is, ik hoop dat ik je verder kan helpen!

Mocht je je antwoorden niet op deze site kunnen vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Ik sta je graag te woord!

Dat kan via telefoon, mail, app of het contactformulier.

 

Zal ik me even voorstellen?

Mijn naam is Marjan, ik ben de eigenaar van Anno Nu.

Anno Nu is voor mij een hobby, een droom en een heerlijke drukke baan

waar ik eigenlijk 24/7 mee bezig ben.  Heerlijk!

Ik mag alle dagen bezig zijn met fijne interieur ontwerpen,

kadootjes en dingen waar veel mensen blij van worden. Topbaan dus!

 

Ik doe de inkoop, de webshop, de interieurontwerpen, de stylingen.

Ik ontwerp kaarten en kalenders.

En ja, ik typ zelfs mijn eigen tekstjes op de website.

Ik hou ervan om bezig te zijn, en mijn hoofd is eigenlijk

een constante explosie van ideeën.

Niet dat ik de hele dag aan het werk ben hoor!

Ik heb namelijk ook een prachtig gezin (man en 3 kinderen)

waaraan ik ook graag mijn tijd besteed.

Gelukkig kan ik vanuit huis werken.

En is dit alles zo goed te combineren.

 

Dit ben ik dus. En ik ben benieuwd naar wie jij bent!

Hoe woon je, waar ben je naar op zoek en vooral:

kan ik daarbij iets voor jou betekenen?

Wie weet krijg ik de kans om jou te leren kennen,

bijvoorbeeld als ik met je mee mag denken in je interieur.

 

Als je alleen even lekker komt shoppen in de webwinkel,

dan is dat uiteraard ook helemaal goed!

Ik hoop dat je iets kunt vinden dat bij je past.

Ik maak het graag voor je klaar!

 

Ik hoop vooral dat je je welkom voelt!

Ook als online winkelen misschien afstandelijk lijkt.

Heb je vragen? Stel ze gerust! Ik sta voor je klaar!

ANNO NU – THE STORY

Anno Nu is ontstaan uit een hobby van mij. Ik kan er uren over praten, maar ik zal je de korte versie geven van het verhaal… 😉

Ik begon Anno Nu in 2013. Toen besloot ik van een hobby een serieus bedrijf te gaan maken.  Met nul ervaring in de detailhandel deed ik in 2013 de deur open van mijn winkel aan huis. De eerste jaren bestonden vooral uit meubels opknappen in onze werkplaats en brocante inkopen in Frankrijk. Super leuk! Struinen over markten, en weer met een bus vol rommel (wel mooie rommel natuurlijk) terug naar Nederland. Tof om te doen!

Ik combineerde deze oude items met de verkoop van mooie nieuwe merken. Oude en nieuwe items samen is een geweldige combinatie!

Dat vind ik nog steeds trouwens!

Ook gaf ik in die eerste jaren veel workshops in mijn atelier aan huis. Werken met resthout, workshops handlettering, steeds weer wat nieuws.

Na 4 jaar besloten we dat we een leuk concept hadden, maar dat de locatie beter kon. En zo verhuisde ik de winkel van Rouveen naar het centrum van Staphorst. Dit gaf me de kans te groeien, bekender te worden in de regio en mezelf uit te dagen nog meer te ondernemen. Een super leuke én super intensieve tijd. Mijn zus Willeke werkte bij mij in de winkel we mochten alle dagen samen werken en bouwen aan deze toffe winkel. Fijn om dit samen te kunnen doen! Toch besloten we na 3 jaar Staphorst om te stoppen met de winkel daar. De druk die het voeren van een winkel gaf op mijn gezin gaf voor mij de doorslag. Ik hou van werken, maar niet alleen maar! 🙂 Ik besloot om de winkel, in afgeslankte vorm, door te zetten als webshop. Tot nu toe ben ik enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Omdat de afgelopen jaren de tak van interieuradvies steeds meer groeide en ik dit echt heel leuk vind om te doen, besloot ik om mij hier met name op te gaan richten.  Klanten adviseren, meedenken met een mooie interieurplan, de juiste producten inkopen en natuurlijk het afstylen bij jullie thuis: dáár geniet ik echt van! 

Met Anno Nu heb ik altijd een bedrijf willen neerzetten met een eigen stijl en een eigen invulling.  Ik hou van puur en van eigenheid. Van natuurlijke materialen en kleuren. Anno Nu is niet 1 stijl. Anno Nu is echt, en Anno Nu past altijd bij jou. Omdat ik jouw eigenheid altijd zoek.

Ik koop alles zelf in en de ervaring leert dat dat het beste gaat op gevoel.

Voelt het fijn en mooi, dan vinden mijn klanten dit meestal ook. 

Ook in de webshop hoop ik je de sfeer van Anno Nu mee te kunnen geven.

Ik wil je inspireren met mooie ideeën.

Ik wil je thuis laten voelen in je eigen huis.

Dit alles vind je dus in de webshop én in de stylingen van Anno Nu!

Een online winkel, maar wel persoonlijk!

Graag tot ziens bij Anno Nu!