Welcome
Anno Nu - Stoer wonen
Volg ons op social media

WELKOM IN ONZE DIGITALE WINKEL!

WE HOPEN DAT JE HIER AL IETS VAN DE SFEER

VAN ONZE WINKEL IN STAPHORST KUNT PROEVEN.

DAT IS EEN FRISSE, LICHTE WINKEL MET HEEL VEEL

MOOIE WOONDECORATIE EN ORIGINELE KADOOTJES.

ONZE STIJL IS EEN MIX VAN SCANDINAVISCH EN INDUSTRIEEL

EN VEEL MOOIE NATUURLIJKE MATERIALEN.

KLEUR GA JE NIET VEEL TEGENKOMEN IN ONZE WINKEL.

ZWART, WIT, HOUT EN IJZER ZIJN ONZE HANDELSMERK.

Adres:

Ebbinge Wubbenlaan 9A
7951AA Staphorst

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 9.30 -17.30 uur
  • Woensdag: 9.30 -17.30 uur
  • Donderdag: 9.30 -21.00 uur
  • Vrijdag: 9.30 -17.30 uur
  • Zaterdag: 9.30 -17.00 uur

Anno Nu is ontstaan uit een hobby van mij, Marjan. De eerste jaren bestonden vooral uit meubels opknappen en brocante inkopen in Frankrijk. Ook gaf ik veel workshops in mijn atelier aan huis. Na de verhuizing van de winkel naar Staphorst, is de focus wel wat verandert. Tegenwoordig is er bijna geen brocante meer in de winkel en zijn de meeste producten nieuw. Wel zijn we altijd nog op zoek naar unieke vondsten. Want de combinatie van oud en nieuw, dat blijft voor ons het mooiste!

Anno Nu is een winkel met een eigen stijl en een eigen invulling. Ik koop alles zelf in en de ervaring leert dat dat het beste gaat op gevoel. Voelt het fijn en mooi, dan vinden onze klanten dit meestal ook. We hebben een paar prachtige Scandinavische en Nederlandse merken en zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe samenwerkingen. Daarnaast ontwikkel ik ook zelf producten, vooral kaarten en kadoproducten.

Met erg veel plezier run ik deze winkel en kom ik graag bij de mensen thuis om interieuradvies te geven.

In maart 2017 kwam mijn zus Willeke bij mij werken. Een spannende stap, om als zussen samen aan het werk te gaan! Maar omdat we altijd graag samen dromen voelt het ook heel logisch. We voelen en vullen elkaar aan. En samenwerken gaat ons prima af. Fijn om ideeën te delen, te sparren en elkaar op te vangen. Willeke staat vaker in de winkel, en ik doe naast het winkelwerk ook alles wat er omheen gebeurt. En zo wordt Anno Nu echt ónze winkel.

Mensen blij maken, dat is waar wij voor gaan!

Veel  van onze producten kun je ook in onze webshop vinden, maar we maken hierin wel keuzes. Wil je echt alles zien, kom dan vooral gezellig langs in Staphorst. De koffie staat klaar!

KIJK MAAR EENS LEKKER ROND OP DE SITE EN LAAT JE INSPIREREN!

EN WE ONTMOETEN JE GRAAG IN ONZE WINKEL!